Szemészet

 

Miért érdemes a Mammut Egészségközpont Szemészeti magánrendelőjét felkeresni?

Egészségünk legfőbb kincsünk. A rohanó világban gyakran megfeledkezünk erről, pedig egy betegség igencsak megkeserítheti életünket, parkoló pályára kerülhetünk. Ezért is fontos egészségünk megőrzése. A Mammut Egészségközpont alap törekvése az egyéni sajátosságokhoz illeszkedő minőségi gyógyító munka. A Mammut Egészségközpont magánrendelői a Mammut II. Bevásárlóközpontban, frekventált helyen, parkolási lehetőséggel, kellemes környezetben várják a gyógyulni vágyókat. A szolgáltatások előrejegyzéssel, időpontfoglalással, várakozás nélkül , beutaló nélkül érhetők el. Az egészségközpontban a főbb orvosi szakágak képviseltetik magukat,a gyógyító munkát korszerű diagnosztikai műszerpark, gyors labor segíti. Mindez egy helyen, így az esetleges orvosi konzíliumok zökkenőmentesen megoldhatók, a vizsgáló szakorvos a vizsgálati utat megszervezi. A minőségi gyógyító munka alapja a kiváló szakorvosi háttér. A Mammut Egészségközpont orvosai szakterületük elismert specialistái, akik folyamatosan fejlesztik tudásukat, ismerik és alkalmazzák a modern orvosi technikákat, eljárásokat.

Mikor keresse fel a Mammut Egészségközpont Szemészeti magánrendelőjét?

A szemészet a szem látászavarával, betegségeivel foglalkozó orvosi tudományág. A látás romlása alapvetően rontja az életminőséget, ezért a megelőzés alapvető fontosságú. Az időben felfedezett szürkehályog vagy zöldhályog elváltozás korai stádiumban hatékonyabban gyógyítható.

A rendszeres szemvizsgálat igen fontos. Szemünk testi betegséget is jelez, sok belgyógyászati betegség szemvizsgálat útján is kideríthető. A szürkehályog például a cukorbetegség szövődménye lehet. A magas vérnyomás például szemfenéki elváltozást (is) okoz.

Leggyakrabban látásromlás miatt keresik fel a szemorvosi rendelőt, de gyakori probléma a kötőhártya gyulladás, amelyet allergia is okozhat.

 
 
Szűrőprogramok