Plasztikai sebészet

 

Mivel foglalkozik a plasztikai sebészet?

A szépség, a harmónia, a szimmetria szeretete génjeinkben kódolt tulajdonság. Ehhez adódik még a társadalom által kialakított szempontrendszer, a divattal kapcsolatos elvárások.

A testi-lelki harmónia a boldogság alap feltétele. Egy genetikai eredetű vagy baleset okozta torzulás megkeserítheti életünket. A plasztikai sebészet sokat tehet azért, hogy enyhítsen a természet fricskáján, helyreállítsa a sérülés előtti állapotot vagy korrigálja a test kontúrokat, vagy finomítson a az igényeknek megfelelően. A plasztikai sebészet legszerteágazóbb és ma már leggyakoribb beavatkozásai azonban a szépészeti műtétek. A plasztikai sebészet speciális, finom technikával, különleges anyagok felhasználásával dolgozik, fontos szempont a vágásnyomok eltüntetése.

A Mammut Egészségközpont Plasztikai sebészet magánrendelőjének szolgáltatásai

A Mammut Egészségközpont plasztikai sebészei a szakterület kiváló szakemberei, akik neves külföldi orvosi intézményekben sajátították el a szépészeti műtéti eljárások technikáját, folyamatosan fejlesztik tudásukat, követik a technikai újdonságokat, amelyeket praxisukban is alkalmaznak. A plasztikai műtéthez szükséges laboratóriumi és egyéb szakorvosi vizsgálatok helyben, várakozás nélkül elvégezhetőek. Az egyes szépészeti beavatkozásokra a páciens igényeinek megfelelően kerül sor, részletes , ingyenes előzetes konzultációt követően.