Fenntartható fejlődés

 
Rólunk mondták

Hónaljbotox kezelést kaptam az Esztétikai bőrgyógyászaton. Féltem a tűszúrásoktól, nem nagyon viselem a fájdalmat. Nem éreztem semmit szerencsére. Rövid ideig tartott. Visszamehettem volna dolgozni, csak nem mertem. Semmi problémám nem volt utána. Az izzadásom azonban hálistennek alábbhagyott. Ideges típus vagyok, rögtön dől rólam a víz. Komolyan zavart a hónaljamnál csúfolkodó nedves folt. Üzenem Gilde doktornőnek, hogy fél év múlva jövök és nagyon köszönöm.

Arany János, Budapest – írta

A Mammut Egészségközpont alaptörekvése az ügyfélbarát, minőségi egészségügyi szolgáltatások biztosítása ügyfelei számára, emellett egyben a környezetvédelem elkötelezett híve. Az egészségközpont környezettudatos szemléletét bizonyítja az intézmény hulladékgazdálkodásának reformja. Az intézmény területén megszervezésre került a szelektív hulladékgyűjtés, így biztosítva azok későbbi hasznosítását.

Környezetet védő intézkedés továbbá az is, hogy erdőink védelmében a papír alapú számla kiváltására a jövőben e-számlát bocsátanak ki a szakorvosok, amely mobiltelefonról letölthető. Természetesen kívánságra a számla papíron is kinyomtatásra kerülhet.


Az elektronikus számla (e-számla) előnye, hogy elektronikusan tárolható, szabadon másolható, minden példány számviteli bizonylatnak számít, mindemellett környezetbarát.

A fenntartható fejlődés érdekében tett másik jövőbeni környezetvédő intézkedése a zárójelentés interneten keresztül történő elküldése.