Fenntartható fejlődés

 
Rólunk mondták

Hormonproblémámmal Bérczy Judit doktornőhöz fordultam, aki a Mammut Egészségközpontban rendel. Őt választottam, mert endokrinológus, belgyógyász, természetgyógyász és reflexológus is egyben. Olyan orvost kerestem, aki ért a hagyományos orvosláshoz, de nyitott az alternatív gyógymódok iránt. Nem csalódtam. Másnak is igaz szívvel ajánlom.

Tóth János, Budapest - írta
A Mammut Egészségközpont alaptörekvése az ügyfélbarát, minőségi egészségügyi szolgáltatások biztosítása ügyfelei számára, emellett egyben a környezetvédelem elkötelezett híve. Az egészségközpont környezettudatos szemléletét bizonyítja az intézmény hulladékgazdálkodásának reformja. Az intézmény területén megszervezésre került a szelektív hulladékgyűjtés, így biztosítva azok későbbi hasznosítását. Környezetet védő intézkedés továbbá az is, hogy erdőink védelmében a papír alapú számla kiváltására a jövőben e-számlát bocsátanak ki a szakorvosok, amely mobiltelefonról letölthető. Természetesen kívánságra a számla papíron is kinyomtatásra kerülhet.
Az elektronikus számla (e-számla) előnye, hogy elektronikusan tárolható, szabadon másolható, minden példány számviteli bizonylatnak számít, mindemellett környezetbarát. A fenntartható fejlődés érdekében tett másik jövőbeni környezetvédő intézkedése a zárójelentés interneten keresztül történő elküldése.