Fenntartható fejlődés

 
Rólunk mondták

Évek óta allergiás vagyok valamire, volt allergiás sokkom is. A vizsgálatok leukoplaszt érzékenységet állapítottak meg. Egyre komolyabb gondot okozott a viszketés, az orrfolyás, már száraz köhögés és társult a bajhoz. Molnár doktornőhöz kerültem a Mammut Egészségközpont Allergológiai magánrendelésén. Császárnak éreztem magam. Konzultált tüdőgyógyásszal is, ha kellett, végül meglett a baj forrása. Gyógyszert kell szednem, de panaszmentes vagyok. Köszönöm a szakértelmet, a gondoskodást. Mindenkinek ajánlom.

Fürge Katalin, Szentes - írta
A Mammut Egészségközpont alaptörekvése az ügyfélbarát, minőségi egészségügyi szolgáltatások biztosítása ügyfelei számára, emellett egyben a környezetvédelem elkötelezett híve. Az egészségközpont környezettudatos szemléletét bizonyítja az intézmény hulladékgazdálkodásának reformja. Az intézmény területén megszervezésre került a szelektív hulladékgyűjtés, így biztosítva azok későbbi hasznosítását. Környezetet védő intézkedés továbbá az is, hogy erdőink védelmében a papír alapú számla kiváltására a jövőben e-számlát bocsátanak ki a szakorvosok, amely mobiltelefonról letölthető. Természetesen kívánságra a számla papíron is kinyomtatásra kerülhet.
Az elektronikus számla (e-számla) előnye, hogy elektronikusan tárolható, szabadon másolható, minden példány számviteli bizonylatnak számít, mindemellett környezetbarát. A fenntartható fejlődés érdekében tett másik jövőbeni környezetvédő intézkedése a zárójelentés interneten keresztül történő elküldése.