Fenntartható fejlődés

 
Rólunk mondták

Horgas, nagy orral születtem, világéletemben csúfoltak érte. Komoly gondot okozott a társkeresésben, mivel nem volt önbizalmam ahhoz, hogy felkérjek egy lányt. Kárász Tamás önéletrajzát olvasva, komoly nemzetközi tapasztalata, a területen szerzett jelentős eredményei alapján vállalkoztam végül a Mammut Egészségközpont Plasztikai sebészetén orrplasztikai műtétre. Az eredmény messze felülmúlta várakozásomat. Jóképű férfi nézett vissza rám a tükörből. Köszönöm a lehetőséget. Az orrplasztika minőségileg megváltoztatta az életemet.

Nagy Jenő, Pécs – írta

A Mammut Egészségközpont alaptörekvése az ügyfélbarát, minőségi egészségügyi szolgáltatások biztosítása ügyfelei számára, emellett egyben a környezetvédelem elkötelezett híve. Az egészségközpont környezettudatos szemléletét bizonyítja az intézmény hulladékgazdálkodásának reformja. Az intézmény területén megszervezésre került a szelektív hulladékgyűjtés, így biztosítva azok későbbi hasznosítását.

Környezetet védő intézkedés továbbá az is, hogy erdőink védelmében a papír alapú számla kiváltására a jövőben e-számlát bocsátanak ki a szakorvosok, amely mobiltelefonról letölthető. Természetesen kívánságra a számla papíron is kinyomtatásra kerülhet.


Az elektronikus számla (e-számla) előnye, hogy elektronikusan tárolható, szabadon másolható, minden példány számviteli bizonylatnak számít, mindemellett környezetbarát.

A fenntartható fejlődés érdekében tett másik jövőbeni környezetvédő intézkedése a zárójelentés interneten keresztül történő elküldése.