Fenntartható fejlődés

 
Rólunk mondták

Dórinak fogják hívni a babámat. Ez így leírva egyszerűen hangzik, azonban nagyon megszenvedtem érte, már majdnem feladtam a reményt. Cisztát találtak a petefészkemben, ki is kellett venni venni, a másikat pedig megműtötték. Nagyon aggódtunk a párommal, hogy lesz-e egyáltalán gyerekünk. Ekkor ajánlották a Mammut Egészségközpont nőgyógyászát. Visszaadta a reményt. Kétféle gyógyszert adott, a ciklus különféle szakaszában kellett szedni. Eltelt azért bizonyos idő, de Dóri hamarosan megfogant, ót hónap van szülésig. Végig fogom izgulni a terhességet, de már most szeretném megköszönni , hogy ha minden jól megy, anya lehetek.

András Tímea, Budapest - írta
A Mammut Egészségközpont alaptörekvése az ügyfélbarát, minőségi egészségügyi szolgáltatások biztosítása ügyfelei számára, emellett egyben a környezetvédelem elkötelezett híve. Az egészségközpont környezettudatos szemléletét bizonyítja az intézmény hulladékgazdálkodásának reformja. Az intézmény területén megszervezésre került a szelektív hulladékgyűjtés, így biztosítva azok későbbi hasznosítását. Környezetet védő intézkedés továbbá az is, hogy erdőink védelmében a papír alapú számla kiváltására a jövőben e-számlát bocsátanak ki a szakorvosok, amely mobiltelefonról letölthető. Természetesen kívánságra a számla papíron is kinyomtatásra kerülhet.
Az elektronikus számla (e-számla) előnye, hogy elektronikusan tárolható, szabadon másolható, minden példány számviteli bizonylatnak számít, mindemellett környezetbarát. A fenntartható fejlődés érdekében tett másik jövőbeni környezetvédő intézkedése a zárójelentés interneten keresztül történő elküldése.