Magunkról

 
Rólunk mondták

Dórinak fogják hívni a babámat. Ez így leírva egyszerűen hangzik, azonban nagyon megszenvedtem érte, már majdnem feladtam a reményt. Cisztát találtak a petefészkemben, ki is kellett venni venni, a másikat pedig megműtötték. Nagyon aggódtunk a párommal, hogy lesz-e egyáltalán gyerekünk. Ekkor ajánlották a Mammut Egészségközpont nőgyógyászát. Visszaadta a reményt. Kétféle gyógyszert adott, a ciklus különféle szakaszában kellett szedni. Eltelt azért bizonyos idő, de Dóri hamarosan megfogant, ót hónap van szülésig. Végig fogom izgulni a terhességet, de már most szeretném megköszönni , hogy ha minden jól megy, anya lehetek.

András Tímea, Budapest - írta
A Mammut Egészségközpont Budapesten, a Mammut II. Bevásárlóközpont 4. emeletén található. Könnyen megközelíthető helyen, parkolási lehetőséggel, modern környezetben várja vendégeit. A Mammut Egészségközpont jól szervezett orvosi központ 21-féle szakorvosi rendelővel, amely felöleli az orvostudomány főbb szakterületeit. A legmodernebb diagnosztikai műszerpark segíti a gyógyítást, a jól felszerelt laboratórium rutin és speciális mérésekkel áll rendelkezésre a legrövidebb időn belül nagy pontossággal szolgáltatva a mérési eredményeket. A Mammut Egészségközpont a minőségi szolgáltatás elkötelezett híve. Rugalmasan alkalmazkodva az egyéni igényekhez komplex szolgáltatást nyújt. Fontosnak tartja a testi-lelki egyensúlyt, a konzervatív gyógymódok mellett alternatív módszerek, terápiák is szerepelnek a szolgáltatási palettáján.
Egészségünk a legnagyobb kincsünk, ennek szellemében az egészségközpont orvosai nagy hangsúlyt fektetnek a megelőzésre, sokféle, egyénre szabott szűrővizsgálati formával állnak rendelkezésre. Magánszemélyek gyógyítása mellett a Mammut Egészségközpont cégek számára foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásokkal áll rendelkezésre . Helyszíni egészségnapokat szervez, menedzserszűréseket végez, a megelőzést szolgálja a kockázatértékelés. Az egészségközpont rendelőiben gyógyító orvosok szakterületük elismert specialistái, akik nagy gyakorlattal rendelkeznek, naprakészen követik az orvostudomány eredményeit, ismerik és alkalmazzák a legmodernebb eljárásokat. Ha a vizsgálatok során további szakorvosi véleményre van szükség a diagnózis felállításához, a vizsgálatok helyben, várakozás nélkül elvégezhetőek. A vizsgálatok időpontfoglalással, előjegyzéssel történnek.