LongLife Tagsági Program

 

Együtt az egészséges életért

2017. szeptember 1-jétől megújul Egészségközpontunk LongLife Tagsági Programja. A LongLife Tagsági Program célja, hogy még nagyobb hangsúlyt fektessünk az egészségápolásra, a megelőzésre és az egészség helyreállítására, valamint hogy a Tagsághoz való csatlakozással pácienseink további előnyöket és kedvező feltételeket élvezhessenek egészségügyi kezeléseik során a programnak köszönhetően.

A LongLife Tagsági Program vizsgálatai:

A LongLife Tagsági Program keretein belül minden páciensünk igénybe veheti az Elektronikus Egészségtár szolgáltatásait, illetve állapotfelmérő egészségügyi vizsgálatokat, mely a következőket tartalmazza:
 • Pácienseink betekintést és hozzáférést nyernek (Magyarországon egyedülálló módon) informatikai rendszerünkön keresztül saját egészségügyi dokumentációjukhoz, azaz minden olyan leletükhöz és vizsgálati anyagukhoz, ami az Egészségközpontban készült, vagy amely a dokumentumtárba feltöltésre kerül.
 • Laborvizsgálat vérből Aszpartát-aminotranszferáz (ASAT, GOT), Alanin-aminotranszferáz (ALAT, GPT), Gamma-glutamiltranszferáz (GGT), Karbamid, Kreatinin, Glükóz (vércukor), Vas (Fe), Összfehérje, Koleszterin, Triglicerid, Vérkép automatával (kvalitatív és kvantitatív vérképpel), Húgysav, Süllyedés plusz egy szabadon választható vizsgálat az alábbiak közül:
  • TSH
  • CRT
  • D vitamin
  • férfiaknak PSA
  • hölgyeknek CEA 125
 • EKG Az elektrokardiográfia (röviden EKG) egy noninvazív diagnosztikai eljárás, mely a szív működéséről ad hasznos információt. A szív elektromos jelenségeit vizsgálja a szívizom-összehúzódásakor keletkező elektromos feszültség regisztrálásával. Az EKG segít megállapítani, hogy a szív ritmusosan ver-e, normálisan terjed-e az akciós potenciál. Elemezni lehet általa a szív ritmusát, az ingerület kiindulásának a helyét, az ingerületvezetés sebességét, a szívizom vastagságát, a szívizom esetleges vérellátási zavarát, következtethetni lehet esetleges tüdőembóliára.
 • Vérnyomásmérés A verőeres (artériás) vérnyomás (a vér érfalra gyakorolt nyomásának) vizsgálata. A beállított vérnyomáscsökkentő kezelés hatásossága is ellenőrizhető vele. A vizsgált személynek a vérnyomásmérést megelőző fél órában kerülnie kell a testmozgást, az étkezést, a dohányzást, a kávé, a tea és az alkoholfogyasztást. A beteg a gyógyszereit a szokott módon szedje.
 • BMI (testtömeg index megállapítása) A testtömegindexkalkulátor segítségével megtudhatja, hogy a testsúlya ideális, elhízott, esetleg túl soványe. A testtömegindex (ismertebb elnevezéssel BMI) egy statisztikai mérőszám, mely az egyén testmagasságát és tömegét veti össze. Kiszámítása során a kilogrammban megadott testtömeget osztják a méterben mért testmagasság négyzetével.
 • Véroxigén szint A szervezet oxigénellátottságát a vérben található oxigén szintjével lehet a legjobban mérni. Egy egészséges embernél ez 99%, egy átlagembernél 96-98%, különféle betegségekben vagy energiahiányban szenvedőknél ez általában 89-95%. Ha a vér oxigénellátottsága nem éri el a 99%ot, akkor a szervezet folyamatosan oxigénhiányban szenved, a sejtek egy része folyamatosan alulműködik. Minél tovább áll fent az oxigénhiányos környezet, annál nagyobb az esélye annak, hogy a következményeként valamilyen betegség kialakul. A szervezetünk oxigén telítettsége ujjhegyre csatolt oxigénmérővel egy pillanat alatt kimutatható.
 • Vizelet gyorsteszt A vizelet a vese működésének eredménye, azaz segítségével egy sor belgyógyászati problémára derülhet fény. A vizelet elemzése során kimutathatók a húgyúti fertőzések, a cukorbetegségre vagy a gyulladásra utaló fehérjék.
 • Választható ultrahang vizsgálat Az ultrahang diagnosztika segítségével lehetővé válik a test bizonyos részeinek kétdimenziós, képi ábrázolása, akár mozgás közben is, valamint a folyadékok áramlási tulajdonságainak (elsősorban a sebességének) mérésére. Ma már lehetőség van háromdimenziós számítógépes képalkotásra is (pl. magzati ultrahang). Az UH vizsgálat a szervezetre nem ártalmas, fájdalommentes vizsgálat, amely igény szerint ismételhető. Választható vizsgálatok:
  • Hasi és kismedencei ultrahang
  • Szív ultrahang
  • Emlő ultrahang
  • Nyaki, végtagi erek ultrahang vizsgálata
  • Pajzsmirigy és nyaki lágyrész ultrahangos vizsgálata
Vizsgálatok leleteit kiértékelő belgyógyászati összefoglaló véleményLongLife Tagsági Program keretében az első szakorvosi vizsgálat kiegészítő díja 365 napra + 12.500 Ft/év, mely az első vizsgálat alkalmával fizetendő és tartalmazza a prevenciós program plusz szolgáltatásait. Ezen felül a program tagjai LongLife kártyájukkal egy éven keresztül akciós áron vehetik igénybe szakorvosi és kontroll vizsgálatainkat. Így az alap szakorvosi vizsgálatok díjából 6% kedvezményt kapnak. A LongLife Tagsági Program minden páciensünk számára opcionálisan választható

Bejelentkezés, érdeklődés

A LongLife Tagsági Programmal kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit és érdeklődését sok szeretettel várjuk elérhetőségeinken.

LongLife Szerződési Feltételek

A LongLife Tagsági Program Szerződési Feltételeit  tudja megtekinteni.