Kardiológia

 

Mikor keresse fel a Mammut Egészségközpont Kardiológiai magánrendelését?

A szívbetegség Magyarországon vezető halálok. Helytelen táplálkozási szokásaink, a dohányzás elterjedése, mozgásszegény életmódunk, a stressz szívbetegségek kialakulását segítik elő.

Feltétlenül keresse fel a Mammut Egészségközpont Kardiológiai szakrendelését, amennyiben az alábbi tüneteket észleli, mivel veszélyes állapotot jelezhetnek:

Heves, a bal karba, nyakba vagy hasba sugárzó fájdalom, hányinger vagy hányás, hideg, nyirkos tapintású bőr, mellkasi fájdalom, gyengeség és fulladás, szívdobogásérzés, szívritmuszavar, kimerültség, fáradtság, heves fejfájás, szédülés, légszomj, dagadó alsó végtagok , alacsony vérnyomás.

A szív-koszorúér betegségek már korai stádiumban is felfedezhetők, ezért akár panasz nélkül mindenkinek ajánlott, hogy vegyen részt rendszeres kardiológiai szűrésen, akinél a következő kockázati tényezők valamelyike áll fenn:

Akinél a szűk rokonságban szívbetegség fordult elő, aki túlsúlyos, dohányzik, cukorbeteg, magas a koleszterin szintje, stresszes életmódot él keveset mozog, vagy egészségtudatos életet él és szeretne szűrővizsgálaton részt venni.

Miért érdemes a Mammut Egészségközpont Kardiológiai magánrendelését választani?

A Mammut Egészségközpont orvosai szakterületük elismert specialistái, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek, ismereteik naprakészek, követik és alkalmazzák a technikai újdonságokat. Amennyiben valamely betegség diagnózisának felállításához további szakorvosi, illetve diagnosztikai vizsgálatok szükségesek, a szakorvos ezeket megszervezi és mindez helyben, várakozás nélkül megoldható. Korszerű, gyors labor is rendelkezésre áll. A Mammut Egészségközpont szolgáltatási filozófiája az emberközpontúság, a fő cél a páciensek testi-lelki harmóniájának, egészségének visszaállítása.
 
 
Dr. Sármán Balázs Dr. Sármán Balázs Kardiológia