Intimlézer kezelés

 

Karácsonyi kedvezmény két alkalmas intimlézer kezelésre ingyenes nőgyógyászati vizsgálattal

Jelentkezzen be intimlézer kezelésre december 30-ig és mi 30% kedvezményt biztosítunk a kezelés árából! A 30% kedvezményen túl most minden decemberben bejelentkező Páciensünket megajándékozunk egy ingyenes nőgyógyászati vizsgálattal is. A nőgyőgyászati szakorvosi vizsgálat a következő szolgáltatásokat tartalmazza:
 • szakorvosi vizsgálat
 • kolposzkópos vizsgálat
 • citológia
 • hüvelyi ultrahang
Decemberi vásárlás esetén a két alkalmas kezelést 2017. június 30-ig van lehetőség igénybe venni.   Lepje meg magát vagy szerettét Karácsonyra és jelentkezzen be hatékony és fájdalommentes kezelésünkre még ma! Hölgyek számára tökéletes Karácsonyi ajándék!   Az intimlézer kezeléssel kapcsolatban itt talál további részleteket: www.intimlezerbudapest.hu

Inkontinenciakezelés és a női intim terület fiatalítása lézerrel - Újdonság a Mammut Egészségközpontban!

Az utóbbi időben nagyon népszerűvé vált a női intim területek kezelése a speciálisan erre a célra kifejlesztett intimlézeres kezeléssel. Nem véletlenül, hiszen a teljes mértékben fájdalommentes beavatkozással többféle intim panasz is nagyon eredményesen kezelhető. A kor előrehaladtával a többi testrészhez hasonlóan a hüvely is veszít rugalmasságából, mely akár a legboldogabb párkapcsolatot is megkeserítheti, más intim jellegű problémákat vagy akár inkontinenciát okozhat. A menopauza, a hormonális változások és a többszörös szülés mind hozzájárulhatnak a gyakran zavarba ejtő tünetek kialakulásához, melyek Magyarországon is nagyon sok nő életét keserítik meg. Ma már szerencsére van gyors megoldás a kellemetlen tünetek kezelésére és az életminőség javítására. Az Egészségközpontunkban is elérhető lézeres kezelés célja, hogy az említett intim problémáktól szenvedő hölgyeknek segítséget nyújtson, a kezelések eredményeképpen visszanyerjék önbizalmukat és újra teljes, elégedettebb életet élhessenek.

Milyen esetekben ajánljuk a kezelést?

 • inkontinencia (vizelettartási) problémák javítására és megszüntetésére
 • a hüvely megfiatalítására, ami a párkapcsolatra is hatással van

Milyen előnyökkel jár a kezelés?

 • a kezelést tapasztalt, szakmailag elismert szakorvosunk, dr. Balogh Illés végzi
 • teljes mértékben biztonságos, fájdalom- és szövődménymentes
 • gyors, hiszen egy kezelés kb. 20 percet vesz igénybe
 • nincs altatás, sebészeti eljárás, lábadozási idő
 • rövidtávon érezhető az életminőség javulása, hiszen már két alkalom után látványos eredményt lehet elérni
 • bevezetési akciónk keretében most kedvezményesen elérhető pácienseink számára

Hogyan történik a terápia?

Pácienseinket tapasztalt endokrinológus-nőgyógyász szakorvosunk várja. A lézeres beavatkozást konzultáció után azonnal el lehet végezni. A lézerterápia egy speciális, kifejezetten erre a célra kifejlesztett CO2 lézerrel működő készülékkel történik. Időtartama kb. 20 perc. Bár a szövetek regenerációjához több hét szükséges, a lézeres kezelés hatására már az első alkalom után megnő a környező kötőszövet rugalmassága, erősödik a gát és a hüvelyfal izomzata. Az első kezelés után 3 héttel újabb kezelést javaslunk, majd 4 hónap múlva egy kontrollvizsgálat következik, ahol megvizsgáljuk az elért eredményt. Enyhébb problémák esetén már az első egy-két alkalom után nagymértékű javulás, illetve akár teljes gyógyulás, de súlyos inkontinencia panaszokkal érkező páciensek esetében is jelentős eredmények érhetőek el és az életminőség javulása várható.

A kezelést végző szakorvos

Dr. Balogh Illés nőgyógyász-endokrinológus 1989-ben szerzett szülész-nőgyógyász, majd 1993-ban endokrinológiai szakképesítést, így mindkét területen több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Tapasztalattal kezeli az intimlézeres terápiákra érkező pácienseket is.
 

Helyszín

Pácienseinket kulturált, modern környezetben várjuk a kezelésekre.
recepcio-varohelyiseg_artmedic varohelyiseg

Árak

A két alkalmas intim lézer kezelés ára 450 000 Ft.
A kezelés megoldást jelent  az inkontinencia problémára, és egyben a hüvely esztétikai kezelését is magában foglalja. Az ár a kezelés előtti konzultációt és a kontroll vizsgálatot is tartalmazza. Kérdések esetén szeretettel várjuk megkeresését Egészségközpontunkban, illetve telefonos elérhetőségeinken!
További részletek: www.intimlezerbudapest.hu